Zang(oefen)avonden bovenstem

 Al een aantal jaren worden er oefenavonden gehouden voor de bovenstem. Wat is het mooi om op de zaterdagavond bij elkaar te komen en psalmen (met bovenstem) te zingen tot Gods eer! Want daar gaat het uiteindelijk toch om. Tijdens deze zangavonden wordt er aandacht gegeven aan het leren zingen van de bovenstem. Zowel geoefende als minder geoefende bovenstemzangers (en zangeressen!) zijn van harte welkom. Maar ook u die het fijn vindt om de psalmen te zingen, nodigen wij van harte uit!

Tijdens de laatste vergaderingen van het Stichtingsbestuur is nagedacht over de invulling van deze avonden. Graag willen wij uw mening hierover horen. Heeft u een goede suggestie, op- of aanmerkingen over deze avonden, laat het ons weten op het emailadres secretaris@bovenstemgenemuiden.nl, bel één van de bestuursleden op of spreek ons aan tijdens een zangavond. Wij zijn benieuwd naar uw reactie. 

Misverstand 

  • De oefenavonden voor de bovenstem is alleen voor mensen uit Genemuiden: Fout, want waar u ook vandaan komt, u bent welkom! 
  • De oefenavonden zijn alleen toegankelijk voor ‘leden’: Fout, wij hebben namelijk geen ‘leden’. 
  • De oefenavonden zijn alleen toegankelijk voor mannen: Ook fout. Vrouwen zijn ook van harte welkom. Sommige van hen zingen ook de bovenstem! 
  • De oefenavonden zijn alleen toegankelijk voor mensen uit bepaalde kerken: Ook weer fout. Wij vragen niet of u lid bent van een kerk en zo ja van welke. Belangrijk is dat u graag psalmen zingt. 
  • Bij de oefenavonden moet entree betaald worden: Fout, de toegang is gratis. Wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. (Een kerk warm stoken kost geld, dat zult u begrijpen) 

Conclusie: wie u ook bent en waar u ook vandaan komt, tijdens een oefenavond bent u van harte welkom! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top