Agenda

In de onderstaande agenda staan ook regelmatig  zangavonden/concerten van de Genemuider mannenkoren Stereo en Harpe Davids. Dit omdat tijdens deze avonden bij de samenzang ook de Genemuider bovenstem gezongen wordt. 

Op DV zaterdag 29 juni as. hopen wij met (hopelijk een grote groep) bovenstemzangers af te reizen naar Nieuwer ter Aa (bij Breukelen). De bedoeling is om ‘s middags de aanwezige personen een aantal bovenstempsalmen aan te leren. ‘s Avonds is er in de Hervormde kerk ter plaatse een psalmzangavond. De avond is te bekijken/beluisteren via (295) hervormd nieuwer ter aa – YouTube

Op DV zaterdag 14 september wordt er een zang(oefen)avond voor de bovenstem gehouden in de Bethelkerk te Genemuiden. De aanvang is zoals gebruikelijk 19.30 uur. Meditatie deze avond wordt gehouden door ds. J. van Marle uit Staphorst. 

Een ieder is van harte welkom!

Datum: vrijdag 11 oktober

Aanvang: 19:30

Organist: Arne Kosten

Leiding: Ds. J. Joppe uit Barneveld

Collecte: Stichting Bonisa (zending in Azië)

Op DV zaterdag 30 november wordt er een zang(oefen)avond voor de bovenstem gehouden in de Grote Kerk aan het Kerkplein in Genemuiden. Verder informatie volgt.

Op DV dinsdag 14 januari 2025 vindt de startavond plaats in de Hervormde Kerk aan het Kerkplein van ‘Genemuiden 750 jaar stad’. Op deze avond zal de bovenstem gezongen worden. Verdere informatie volgt. 

Scroll naar top